Luka Koper poboljšala realizaciju za 16%

Bez autora
Jul 12 2011

Na jučerašnjoj skupštini Luke Koper dioničari su odbili zaključak o ovlašćivanju uprave za stjecanje vlastitih dionica. Poduprlo ga je tek 5,97 od 71,5 posto prisutnog kapitala. Dioničari su se upoznali s ostavkom Borisa Popoviča, gradonačelnika Kopra, s mjesta nadzornika i umjesto njega imenovali Sabinu Mozetič, direktoricu općinske uprave Kopar. Uprava i nadzorni odbor predstavili su poslovanje društva koje je u 1. polugodištu ostvarilo 8 posto veći pretovar i 16 posto veću poslovnu realizaciju koja je iznosila 67,6 milijuna eura. Nadzornicima su određene niže naknade za sjednice, 275 umjesto dosadašnjih 330 eura.

Luka Koper poboljšala realizaciju za 16%Na jučerašnjoj skupštini Luke Koper dioničari su odbili zaključak o ovlašćivanju uprave za stjecanje vlastitih dionica. Poduprlo ga je tek 5,97 od 71,5 posto prisutnog kapitala. Dioničari su se upoznali s ostavkom Borisa Popoviča, gradonačelnika Kopra, s mjesta nadzornika i umjesto njega imenovali Sabinu Mozetič, direktoricu općinske uprave Kopar.

Uprava i nadzorni odbor predstavili su poslovanje društva koje je u 1. polugodištu ostvarilo 8 posto veći pretovar i 16 posto veću poslovnu realizaciju koja je iznosila 67,6 milijuna eura. Nadzornicima su određene niže naknade za sjednice, 275 umjesto dosadašnjih 330 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik